© Aanvullende website van het Nielse Gemeentebestuur - Concept & Lay-out - ADT_SYSTEMS - Edward Claessenslaan 116 te 2845 Niel
Contact - E-mail - Tel: +32 (0) 3-844.77.80 - GSM: 0486/59.88.44 - Privacybeleid - Disclaimer - Gratis nieuwsbrief
Gemeente Niel in de kijker - 2008
                   elkom op de aanvullende website van het Gemeentebestuur van Niel... Het "Bijouke aan de Rupel", waarop u fotoreportages en korte verslaggevingen kunt op weervinden over het reilen en zeilen binnen onze Nielse gemeenschap.
W
Indien u interesse hebt in één van onze beelden die u kunt ontdekken in ons fotoalbum.... geen probleem u mag deze gerust copiëren [ Lees de handleiding... ]. Deze beeldbestanden mogen echter niet voor commercieel gebruik aangewend worden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming.
Websitebeheerder en fotoreporter Albert De Troch
Uw mening is uiterst belangrijk om aan deze aanvullende website van korte verslaggevingen en fotoreportages van ons Niels gemeentebestuur een meerwaarde te geven. Een overzicht aan te bieden over alles wat er leeft in onze mooie gemeente. In feite, een digitale geschiedenis op te bouwen over het reilen en zeilen binnen onze gemeenschap. Het zou ons dan ook erg verheugen indien we een aanmoedigingswoordje in het [ Gastenboek ] mochten terugvinden om uw mening te hebben over iets wat u zou kunnen boeien of verder interesseren. Uw medewerking te verlenen om aan dit vernieuwend mediacommunicatiemiddel een  meerwaarde te geven wat onze  Nielse digitale geschiedenis betreft die zeker onze dorpsgrenzen overschrijdt. Wenst u ook op de hoogte gehouden worden over het gebeuren in Niel, schrijf u dan in en ontvang onze [ Gratis nieuwsbrief ].
Ons gastenboek en gratis nieuwsbrief
Digitale versie van het gemeentelijk informatieblad Niel-Echo - 2008
De digitale versie van het gemeentelijk informatieblad NIEL-ECHO en andere informatiebrochures werden omgezet in PDF-file. Om ze te kunnen bekijken hebt je dus een Acrobat Reader nodig. Indien die niet op uw computer geïnstalleerd is, dan kan je die gratis ophalen door te klikken op de figuur onder deze tekst.
Deze rubriek wordt op regelmatige tijdstippen uitgebreidt met nieuwe fotoreportages en verslaggevingen over het reilen en zeilen binnen onze Nielse gemeenschap... Alvast een uitnodiging voor u, om regelmatig onze website te komen bezoeken.
Klik op "Next" om de vorige fotoreportages te ontdekken
Beste bezoeker,
Om je opzoekingen te vergemakkelijken werd in onze website een interne zoekmotor ingebouwd. Aarzel zeker niet om deze te raadplegen.
Evenementen met een gemeentelijk karakter
____________________________________________
____________________________________________
____________________________________________
Geschiedenis van het vrijwillige brandweerkorps Niel
____________________________________________
Gemeente Niel door de jaren heen...
Samenbundeling van de publicaties over de geschiedenis van de gemeente Niel en zijn brandweerkorps, samengesteld door Roger Van Raemdonck, Victor Van Dyck en Hans Rombaut [ Ontdek deze boeddelen... ].
____________________________________________
____________________________________________
De geschiedenis van de gemeente Niel opnieuw bekeken...
Korte Nielse nieuwssprokkels in woord en beeld
____________________________________________
Jaarlijkse viswedstrijd voor kinderen en personen met een handicap
De speelpleinwerking Niel actief tijdens de vakantiedagen
Vlaanderen fietst - Fietsplezier in de Rupelstreek
De muzikale zomer in Niel... aan de boorden van de Rupel
Schoolfeest van de Gemeentelijke Basisschool Niel
Diploma-uitreiking laureaten ‘Start to run’ Niel - Editie 2008
Nielse scholieren ontvangen verkeersbrevet - Editie 2008

PicoSearch
  • De digitale versie van de publicatie over de 'Geschiedenis van het Vrijwillige Brandweerkorps van Niel', samengesteld door Victor Van Dyck en Hans Rombaut.                               [ Ontdek deze publicatie... ].
  • De digitale versie van de publicatie 'Niel opnieuw bekeken' gepubliceerd tijdens de 'Jaarmarkt' van 1995 door Roger Van Raemdonck en Victor Van Dyck [ Ontdek deze publicatie ... ].
  • Op deze pagina kan u korte nieuwssprokkels weervinden over het reilen en zeilen binnen onze Nielse gemeenschap, evenementen waarvan wij kennis kregen of waarop wij uitgenodigd werden om er een foto op te nemen of er een kort verslag van weer te geven.                                 [ Ontdek onze reportages... ].
  • Zaterdagnamiddag 24 mei 2008 vond de jaarlijkse sportdag voor kinderen en personen met een handicap plaats aan één van de visvijvers in het prachtige visvijvergebied die de gemeente Niel rijk is [ Verneem meer... ].
  • Sinds 1975 heeft het gemeentebestuur Niel de speelpleinwerking op zich genomen. Tijdens de jaarlijkse vakantiedagen ontfermt zich een dynamisch team van jonge monitoren en een coördinator zich de ganse dag over de kinderen [ Verneem meer... ].
  • Op zondag 1 juni 2008 vond in gans Vlaanderen Vlaanderen fietst’ plaats. Ook de gemeentelijke Sportraad Niel organiseerde wilde dit jaar zich niet onbetuigd laten en organiseerde tijdens deze sportdag een fietstocht van ongeveer 35 kilometer doorheen de Rupelstreek en omgeving [ Verneem meer... ].
  • Bij een zacht lenteweertje vond op zondag 1 juni 2008 aan de boorden van de Rupel, hetzij aan het lokaal van de K.N.R.S. (Koninklijke Nielse Rupelsneppen), Legastraat te Niel, een muzikale cultuurnamiddag plaats georganiseerd door de gemeentelijke Cultuurraad [ Verneem meer... ].
  • Tijdens de voorlaatste week van de maand juni 2008 werden de eindproeven afgelegd van de loopcursus 'Start to run' georganiseerd door de 'Gemeentelijke Sportraad Niel'. In totaal beëindigden 45 deelnemers deze sportactiviteit en kregen op zaterdag 21 juni en zondag 22 juni 2008 hun einddiploma overhandigd [ Verneem meer... ].
  • Op zaterdagnamiddag 21 juni 2008 werd in de meisjesschool in de Schutterhofstraat in Niel het schooljaar van de gemeentelijke basisschool afgesloten met een groots kinderfeest.           [ Verneem meer... ].
  • Maandagmorgen 30 juni 2008 ontvingen de leerlingen van het 6de leerjaar uit de Nielse basisscholen die deel hadden genomen aan het intergemeentelijk verkeerspark en die in de proeven geslaagd waren officieel hun verkeersbrevet overhandigd door de Nielse schepen van Onderwijs en Sport [ Verneem meer... ].
Keer terug naar de officiele website van de gemeente Niel
Gemeente Niel... Het Bijouke aan de Rupel
Keer terug naar de welkompagina
Keer terug naar de top van deze pagina
Raadpleeg het overzicht van onze website
Klik om deze GRATIS versie op te laden
Ga naar volgende pagina
Ontdek digitale versie van deze publicatie
Ontdek de digitale versie van het gepubliceerde boek
Korte Nielse nieuwssprokkels - 2008
Ontdek de fotoreportage over dat evenement
Ontdek de fotoreportage over dat evenement
Ontdek de fotoreportage over dat evenement
Ontdek de fotoreportage over dat evenement
Ontdek de fotoreportage over dat evenement
Ontdek de fotoreportage over dat evenement
Ontdek de fotoreportage over dat evenement