© Aanvullende website van het Nielse Gemeentebestuur - Concept & Lay-out - ADT_SYSTEMS - Edward Claessenslaan 116 te 2845 Niel
Contact - E-mail - Tel: +32 (0) 3-844.77.80 - GSM: 0486/59.88.44 - Privacybeleid - Disclaimer
Gemeente Niel in de kijker - 2006
Websitebeheerder en fotoreporter Albert De Troch
Digitale versie van het gemeentelijk informatieblad Niel-Echo - 2006
De digitale versie van het gemeentelijk informatieblad NIEL-ECHO werd omgezet in PDF-file. Om ze te kunnen bekijken hebt je dus een Acrobat Reader nodig. Indien die niet op uw computer geïnstalleerd is, dan kan je die gratis ophalen door te klikken op de figuur onder deze tekst.
Klik op "Next" om de fotoreportages van het jaar 2006/2005 te raadplegen
Digitale versie van de Nielse gemeentelijke Welzijnsgids
 • Vanaf vrijdagavond 8 tot en met zondagavond 10 september 2006 vond op het Nielse St. Hubertusplein het "Internationaal smeedtreffen" plaats, waarvan je hier enkele sfeerbeelden en videoreportage kan ontdekken over dit niet alledaags gebeuren (87  geselecteerde beeld-bestanden) - [ Verslaggeving  met videoreportage... ].
 • Op zondagvoormiddag 10 september 2006 vond de officiële opening plaats van de 'Open Monumentendag 2006' met als thema 'Import-Export', evenement dat plaatsvond in de rotonde van de gemeentelijke kleuterschool in de R. Berthoutlaan te Niel. Tegelijkertijd hield de Nielse hobby- en postzegelclub een tentoonstelling van collectiestukken in de refter van de Gemeentelijke Basisschool, aan de Veldstraat 1 te Niel, waarvan je hier enkele sfeerbeelden en videoreportage kan ontdekken over het gebeuren (62  geselecteerde beeldbestanden) -                         [ Verslaggeving  met videoreportage... ].
 • Op vrijdagavond 8 september 2006 werden de leden en uitgenodigden van het Rode Kruis, afdeling Niel/Schelle gehuldigd op het Nielse gemeentehuis door het College van Burgemeester en Schepenen, waarvan je hier enkele sfeerbeelden ontdekken over deze huldiging (37  geselec-teerde beeldbestanden) - [ Verslaggeving ... ].
 • Naar aanleiding van het 175-jarige bestaan van de Vrijwillige Brandweer Niel en hun onlangs bekomen Koninklijke titel, werden onze brandweerspuiters en hun  uitgenodigden op vrijdagavond 15 september 2006 officieel ontvangen door het College van Burgemeester en Schepenen, waarvan je hier enkele sfeerbeelden  kan ontdekken over deze huldiging (27  geselecteerde beeldbestanden) - [ Verslaggeving ... ].
 • Op zaterdagnamiddag 16 september 2006 had in en rond de lokalen van de Kunstacademie (Kan vzw) in de Landbouwstraat 2 te Niel een Kunsthappening’ plaats, waarvan je hier enkele sfeerbeelden kan ontdekken over dat cultureel- Niels kunstevenement (58  geselecteerde beeldbestanden) - [ Verslaggeving... ].
 • Gevolg gevend aan de oproep verschenen in het gemeentelijke informatieblad 'Niel Echo', hadden op zaterdagmorgen 16 september 2006 zich 23 vrijwilligers (zowel volwassenen als kinderen) aangeboden en ervoor gezorgd dat ook dit jaar het Nielse "Kom op tegen Kanker" een waar succes werd door hun inzet en de vrijgevigheid van onze Nielse inwoners, waarvan je hier enkele sfeerbeelden kan ontdekken over deze actie (11  geselecteerde beeldbestanden) - [ Verslaggeving... ].
 • Op maandagavond 28 augustus 2006 hied de werkgroep 'Toegankelijkheid Niel' in de videoklas van de St. Hubertusschool een persconferentie om er de resultaten en haar bevindingen kenbaar te maken over de toegankelijkheid van de Niels scholen - [ Verslaggeving ... ].
 • Op zaterdagmorgen 11 november 2006 organiseerde het College van Burgemeester en Schepenen traditiegetrouw een plechtige rouwhulde op het Nielse kerkhof, ter nagedachtenis aan de gesneuvelde militairen, weerstanders en weggevoerden van de beide wereldoorlogen (29 beeldbestanden) - [ Verslaggeving... ].
 • Overzicht van de verschillende evenementen die plaatsvonden tijdens de 153ste editie van "Niel Jaarmarkt" dat plaatsvond van 4 tot en met 13-11-2006. Gezien het grote aanbod van de diverse feestelijkheden werd het geheel ondergebracht onder één enkel item (Meer dan 669 geselecteerde beeldbestanden in opgesplitste items) - [ Verslaggeving... ].
 • Op zaterdagavond 16 december 2006 vond de 'Kersthappening' plaats voor het gemeentehuis in de Dorpsstraat. Het slotevenement naar aanloop van de eindejaarsfeesten toe... een waar dorpsfeest (90 beeldbestanden) - [ Verslaggeving... ].
 • Op zaterdagnamiddag 16 december 2006 deed het Nielse gemeentebestuur, in samenwerking met de jeugdraad, de raad van zelfstandigen, de ZIP, haar traditionele rondgang in de diverse wijken die deelnamen aan hun kerstboomversiering in het kader van de 'Kersthappening' (93 beeld-bestanden) - [ Verslaggeving... ].
Keer terug naar de officiele website van de gemeente Niel
Gemeente Niel... Het Bijouke aan de Rupel
Keer terug naar vorige pagina
Keer terug naar de top van deze pagina
Raadpleeg het overzicht van onze website
Klik om deze GRATIS versie op te laden
Klik hier om meer te vernemen
Ontdek onze fotoreportage
Ontdek onze fotoreportage
Ontdek onze fotoreportage
Ontdek onze fotoreportage
Ontdek onze fotoreportage
Klik hier voor meer informatie
Ontdek onze fotoreportage over deze rouwhulde
Ontdek onze fotoreportage
Ga naar volgende pagina
Ontdek onze fotoreportage over het Nielse slotevenement
Ontdek onze fotoreportage over het Nielse kerstboomonsteking