© Aanvullende website van het Nielse Gemeentebestuur - Concept & Lay-out - ADT_SYSTEMS - Edward Claessenslaan 116 te 2845 Niel
Contact - E-mail - Tel: +32 (0) 3-844.77.80 - GSM: 0486/59.88.44 - Privacybeleid - Disclaimer
Gemeente Niel in de kijker - 2007
Websitebeheerder en fotoreporter Albert De Troch
Uw mening is uiterst belangrijk om aan deze aanvullende website van korte verslaggevingen en fotoreportages van ons Niels gemeentebestuur een meerwaarde te geven. Een overzicht aan te bieden over alles wat er leeft in onze mooie gemeente. In feite, een digitale geschiedenis op te bouwen over het reilen en zeilen binnen onze gemeenschap. Het zou ons dan ook erg verheugen indien we een aanmoedigingswoordje in het [ Gastenboek ] mochten terugvinden om uw mening te hebben over iets wat u zou kunnen boeien of verder interesseren. Je medewerking te verlenen om aan dit vernieuwend mediacommunicatiemiddel een  meerwaarde te geven wat onze  Nielse digitale geschiedenis betreft die zeker onze dorpsgrenzen overschrijdt.
Ons gastenboek
Digitale versie van het gemeentelijk informatieblad Niel-Echo - 2007
De digitale versie van het gemeentelijk informatieblad NIEL-ECHO werd omgezet in PDF-file. Om ze te kunnen bekijken hebt je dus een Acrobat Reader nodig. Indien die niet op uw computer geïnstalleerd is, dan kan je die gratis ophalen door te klikken op de figuur onder deze tekst.
Klik op "Next" om vorige fotoreportages te ontdekken
Beste bezoeker,
Om je opzoekingen te vergemakkelijken werd in onze website een interne zoekmotor ingebouwd. Aarzel zeker niet om deze te raadplegen.
____________________________________________
____________________________________________
Pers- en sponsorvoorstelling - Wereldkampioenschap artistiek biljarten
Prijzenregen bij TOERISME RUPELSTREEK vzw
Persconferentie - Trofee Veldrijden - Editie 2007-2008
Gemeentelijke Kersthappening Niel - Editie 2007
____________________________________________
Fototentoonstelling van Silvester VAN DER VELDE
Jaarmarkttentoonstelling - Martine VERBRUGGEN en Ronny MOORTGAT
Sint-Hubertusviering Niel
Jaarmarktkermis 2007 - Ontvangst foornijveraars
Jaarmarkttentoonstelling van Gust VERELST
Jaarmarktcross Niel - Bart WELLENS wint de veldrit
Rouwhulde aan de oorlogslachtoffers
De gemeente Niel viert haar 9.000ste inwoner
Jaarmarktkermis Niel... een waar familiefeest
Niel Jaarmarkt 2007
Mountainbikewedstrijden Niel
Nielse Octaaftocht 2007
Smedersgilde overhandigt sleutel van de Nielse kerkhofpoort

PicoSearch
 • Op vrijdagavond 19 oktober 2007 organiseerden de organisatoren van het 27ste Wereld-kampioenschap artistiek biljarten dat volgend jaar tussen 1 en 5 april 2008 zal plaatsvinden in San Marco Village te Schelle, een persconferentie in het eethuis ‘De Dakpan’ in de Pierstraat te Reet. De gelegenheid om het programma van het toekomstige wereldkampioenschap toe te lichten en om hun talrijke sponsors voor te stellen [ Verslaggeving... ].
 • Op vrijdagavond 19 oktober 2007 vond in het gebouw van het Researchpark Waterfront te Niel de prijsuitreiking plaats van heel wat deelnemers aan de zoektochten en de puzzel van 'Zomeren in de Rupelstreek', een organisatie van de vzw 'Toerisme Rupelstreek'  [ Verslaggeving... ].
 • Op donderdag 11 oktober 2007, op uitnodiging van de 'Gazet van Antwerpen' in het kader van de befaamde 'Jaarmarktcross' vond in de gebouwen van het 'Waterfront', Gallileilaan B, te Niel, de persconferentie plaats in aanwezigheid van een aantal renners.   [ Verslaggeving... ].
 • In samenwerking met het gemeentebestuur organiseert de Nielse Middenstandsraad en jeugdraad haar jaarlijkse wedstrijd voor gevel- en tuinverlichting tijdens de eindejaarsperiode. Als slotact kunnen de Nielenaars genieten van de 'Gemeentelijke Kersthappening’ die plaatsvindt op zaterdagavond 15 december 2007 voor het gemeentehuis in de Dorpsstraat.           [ Verslaggeving... ].
 • Onze Nielse bakker Silvester Van der Velde opent zoals verleden jaar de 'Jaarmarkt-tentoonstelling' met zijn fotografische meesterwerken onder de noemer van 'Ogenblikken 2'. Op vrijdagavond 26 oktober 2007 vond in de lokalen van de Emile Vanderveldelaan 23 te Niel de openingsreceptie en de persvoorstelling plaats georganiseerd door de vzw Cultureel Service Centrum. [ Verslaggeving... ].
 • Op de dag van Allerheiligen, hetzij op donderdagavond 1 november 2007, vond de vernissage plaats in het bovenzaaltje van de Gemeentelijke Muziekacademie, Emile Vanderveldelaan 23 te Niel, van de Jaarmarkttentoonstelling van Martine Verbruggen en Ronny Moortgat [ Verslaggeving... ].
 • Op zondag 4 november 2007 ging in de gemeente Niel de jaarlijkse Sint-Hubertusviering door. Een prachtige aanloop naar het Nielse jaarmarktgebeuren en waar dorpsgebeuren. [ Verslaggeving... ].
 • Alvorens de Jaarmarktkermis van start gaat, worden de foornijveraars traditioneel ontvangen door het College van Burgemeester en Schepenen. Gezien het Nielse gemeentehuis in verbouwing is, vond deze plechtigheid voor de gelegenheid plaats in het gebouw van de Kunstacademie van Niel op zaterdagnamiddag, 3 november 2007. [ Verslaggeving... ].
 • Op vrijdagavond 2 november 2007 had in de rotonde van de gemeentelijke kleuterschool in de Ridder Berthoutlaan, de vernissage plaats van de tentoonstelling van de overleden kunstschilder Gust Verelst. [ Verslaggeving... ].
 • Op zaterdag 10 november 2007 vond de 21ste editie van de GvA-trofee veldrijden plaats in Niel op een nieuw afgesloten parcours. Tijdens de sprint won Bart Wellens de veldrit voor Lars Boom. [ Verslaggeving... ].
 • Onder een plenzende regen werd ook dit jaar, op zondagmorgen 11 november 2007, een traditionele rouwhulde georganiseerd door het College van Burgemeester en Schepen op het kerkhof van Niel ter herdenking van de oorlogslachtoffers van de beide wereldoorlogen.           [ Verslaggeving... ].
 • Op zaterdag 3 november 2007 worden de Jaarmarktfeestelijkheden in Niel officieel geopend. Tijdens deze gelegenheid heeft het gemeentebestuur haar 9.000ste inwoner ontvangen en in de bloemen te zetten in de Kunstacademie van Niel aan de Antwerpsestraat [ Verslaggeving... ].
 • Zoals de vorige jaren was ook de Nielse Jaarmarktkermis 2007 een groot familiefeest voor jong en minder jong. Tijdens de knuffelgooi die plaatsvond op zondagavond 11 november 2007, kon men waarlijk over de hoofden lopen. [ Verslaggeving... ].
 • De 137ste editie van Niel jaarmarkt trok ook dit jaar een massa volk aan. Zo kon men op maandag 5 november 2007 werkelijk op de koppen lopen. Het moet lang geleden zijn dat er zich op dat jaarmarktgebeuren nog zo veel volk aanbood [ Verslaggeving... ].
 • Het gemeentebestuur van Niel organiseerde op zondag 11 november 2007, in samenwerking met de gemeentelijke sportraad, WTC Niel en WTC De Pedaal, organiseerden op het circuit van de Cyclocross Niel de mountainbikewedstrijden. [ Verslaggeving... ].
 • Op zondag 4 november 2007 organiseerde het gemeentebestuur van Niel in samenwerking met de gemeentelijke sportraad en de WSV Schelle de haar 4de Octaaftocht in Niel.     [ Verslaggeving... ].
 • De ambachtelijke smedersgilde overhandigde op zaterdag 17 november 2007 symbolisch de sleutel van de kerkhofpoort aan het College van Burgemeester en Schepenen.           [ Verslaggeving ... ].
Keer terug naar de officiele website van de gemeente Niel
Gemeente Niel... Het Bijouke aan de Rupel
Keer terug naar de portaalpagina
Keer terug naar de top van deze pagina
Raadpleeg het overzicht van onze website
Klik om deze GRATIS versie op te laden
Ga naar volgende pagina
Ontdek onze fotoreportage over deze persvoorstelling
Klik hier om onze fotoreportage te ontdekken
Ontdek onze fotoreportage
Ontdek onze fotoreportage over deze openingsreceptie
Ontdek onze fotoreportage over dat evenement
Ontdek onze fotoreportage over deze vernissage
Ontdek onze fotoreportage over deze gebeurtenis
Ontdek onze fotoreportage over deze gebeurtenis
Ontdek onze fotoreportage over deze vernissage en tentoonstelling
Ontdek onze fotoreportage over dat sportevenement
Ontdek onze fotoreportage over deze rouwhulde
Ontdek onze fotoreportage over deze ontvangst
Ontdek onze fotoreportage over deze Nielse Jaarmarktkermis 2007
Ontdek onze fotoreportage over deze jaarmarkt
Ontdek onze fotoreportage over deze mountainbikewedstrijden
Ontdek onze fotoreportage over deze wandeltocht
Ontdek onze fotoreportage over dat evenement