© Aanvullende website van het Nielse Gemeentebestuur - Concept & Lay-out - ADT_SYSTEMS - Edward Claessenslaan 116 te 2845 Niel
Contact - E-mail - Tel: +32 (0) 3-844.77.80 - GSM: 0486/59.88.44 - Privacybeleid - Disclaimer
MODUS OPERANDI
Fotoreportages door Albert DE TROCH
U wil graag één of meerdere beelden uit de albums opslaan? U wil graag een uitgeprinte versie van de geselecteerde foto? Hoe gaat u te werk?
Wat biedt de provider PIXUM u aan?
Een woordje bijkomende uitleg!
Pixum geeft slechts één manier om de foto op een gekozen locatie op te slaan: rechtermuisknop en kiezen voor 'opslaan als…'. U geeft dan uw zelfgekozen naam in, of u slaat op onder de naam die reeds als bestandnaam was vermeld.
Wil u een uitgeprinte versie?
Bovenaan de homepage van Pixum staat een winkelkarretje. U kan na inloggen met zelfgekozen 'username' en 'password' de foto's die u in het winkelkarretje laadde, bestellen.
We willen er even aan herinneren dat we deze 'handleiding' enkel meegeven om het u gemakkelijker te maken foto's te downloaden of te bestellen. Speciaal met het doel de foto's beschikbaar te laten voor de geïnteresseerden, werd geen enkele foto 'copyright protected'. Bovendien hebben noch de websitebeheerder noch de gemeentelijke overheid van Niel financiële baat bij de verkoop van de foto's. Slechts de provider 'Pixum', die webruimte ter beschikking stelt van fotoalbums, haalt hieruit profijt.
Keer terug naar de officiele website van de gemeente Niel
Gemeente Niel... Het Bijouke aan de Rupel
Ga terug naar de verwelkomstpagina
Keer terug naar de top van deze pagina
Raadpleeg het overzicht van deze website
Uw websitebeheerder Albert DE TROCH
Klik op deze logo om de website van deze provider te bezoeken