© Aanvullende website van het Nielse Gemeentebestuur - Concept & Lay-out - ADT_SYSTEMS - Edward Claessenslaan 116 te 2845 Niel
Contact - E-mail - Tel: +32 (0) 3-844.77.80 - GSM: 0486/59.88.44 - Privacybeleid - Disclaimer - Gastenboek - Gratis nieuwsbrief
Persbericht van dinsdag 15 april 2008 - 'Rupelbrug'
Op 5 april 2008 kwamen voor de 'Dijkrun' die een uitloper moet zijn van de cursus 'Start to run' in totaal 161 'atleten' aan de start in de Schuttershofstraat te Niel. De Dijkrun is met deze 3de aflevering uitgegroeid tot een klassieker die werd opgenomen in de kalender van KWB-Falos. Een vermoeide maar tevreden voorzitter van de organiserende Sportraad, Marc De Graef, was tevreden over de opkomst van atleten en supporters.
Korte nieuwssprokkels
3de Nielse Dijkrun
Onze 'Kids' sportievelingen
Foto en beeldverwerking: Hubert VINCK
Fotoreportage en beeldverwerking
Een beeldselectie van de opgenomen beelden tijdens deze sportmanifestatie door Hubert Vinck, hoofd-
redacteur van het maandblad 'Rupelbrug' (64 foto's), kan u ontdekken in zijn [ Fotoalbum ], of door
op het icoontje van het flitsende fototoestel te klikken.
Wenst u in de toekomst ook deel te nemen aan deze sportactiviteit, aarzel zeker niet om contact op te nemen met Peter LAUREYS, Eerste Meistraat 39 - 2845 Niel - Tel. 03-290.41.66 - E-mail: laureys.peter@telenet.be
of bij de sportdienst van de sporthal, op het nummer 03-888.35.00 - Email: sportdienst@telenet.be - www.niel.be.
Voor verdere informatie aarzel zeker niet om contact op te nemen met:
De 'kids' van minder dan 7 jaar kwamen met 8 aan de start voor een loop van 400 meter. Vier deelnemers komen uit de GBS en Niel en zij moesten het opnemen tegen kids uit andere gemeenten die als voordeel kunnen aanvoeren dat ze echt bij een sportclub zijn aangesloten. Bij de + 7- jarigen waren 2 jongens en 5 meisjes met 1000m voor de boeg.
Onze Nielse Dijkrunlopers in volle actie
Jogging rond de Nielse dijk
Om 14u.30 mocht schepen voor sport Tom De Vries de start geven voor een jogging van 4240 meter of éénmaal 'rond den dijk'. Loopmonitor Peter Laureys, die de route had uitgetekend, reed per fiets voorop. Een jogging laat geen competitie vermoeden en dus speelde ook de tijd geen rol. Wie een uurtje later aan de wedstrijd wou deelnemen, kon dit beschouwen als een opwarmer. Daardoor kregen de dames aan de inschrijvingstafel al eens tweemaal dezelfde gezichten te zien.
Tijdsopname en rangschikking
Bij een wedstrijd waaraan geldprijzen zijn gekoppeld is de tijdsopname en de rangschikking, om achteraf geen discussies uit te lokken, erg belangrijk. Sportambtenaar Guy De Wachter bracht met grote nauwkeurigheid de plaatsen en tijden zoals door Michaël Reyniers opgenomen, over op het uitslagenblad dat later zou gebruikt worden bij de prijsuitdeling.
Verder verslag en naamlijst met uitslagen
Het verloop van de wedstrijden en de naamlijst met uitslagen, tijden en snelheden vind je terug in het maandblad 'Rupelbrug' - Editie mei '08.
Nielse nieuwssprokkels - 2008
Ga terug naar vorige pagina
Keer terug naar de top van deze pagina
Raadpleeg het overzicht van deze website
Onze Nielse Dijkrunlopers in volle actie
Klik hier om de fotoreportage te ontdekken
Peter Laureys, sportmonitor