© Aanvullende website van het Nielse Gemeentebestuur - Concept & Lay-out - ADT_SYSTEMS - Edward Claessenslaan 116 te 2845 Niel
Contact - E-mail - Tel: +32 (0) 3-844.77.80 - GSM: 0486/59.88.44 - Privacybeleid - Disclaimer - Gastenboek
Persbericht van dinsdag 19 februari 2008 - 'Goednieuwskrant' - GvA
Korte nieuwssprokkels
Dikke-truiendag in de gemeente Niel
De nationale oproep gelanceerd door de Vlaamse milieuadministratie, het Departement Leefmilieu, Natuur en Energie, om op vrijdag 15 februari 2008 aan de campagne 'Dikke-Truiendag' deel te nemen, werd ook dit jaar een groot succes. Meer dan 800.000 personen hebben aan deze actie deelgenomen(35% meer deelnemers dan vorig jaar). Door deze actie werd er zeker 460,4 ton minder CO2 uitgestoten [ Verneem meer... ].
Foto en beeldverwerking: Albert DE TROCH
Nielse gemeentediensten geven het voorbeeld
Ook de gemeentediensten van Niel, onder impuls van schepen van leefmilieu Els Verelst, namen aan deze campagne deel door de knop van de verwarming enkele graden lager te zetten en zich wat warmer aan te kleden. Tegelijkertijd kregen al de personeelsleden ook een dienstmail toegestuurd met enkele milieuvriendelijke tips, die niet enkel op de werkvloer om te zetten zijn, maar ook enkele ideetjes beschreven hoe men aan energiebesparing kan doen en tegelijkertijd milieuvriendelijker kan omgaan in de huiskring.
Nielse nieuwssprokkels - 2008
Ga terug naar vorige pagina
Keer terug naar de top van deze pagina
Raadpleeg het overzicht van deze website
Gemeentepersoneel geeft het goede voorbeeld
Gemeentepersoneel geeft het goede voorbeeld