© Aanvullende website van het Nielse Gemeentebestuur - Concept & Lay-out - ADT_SYSTEMS - Edward Claessenslaan 116 te 2845 Niel
Contact - E-mail - Tel: +32 (0) 3-844.77.80 - GSM: 0486/59.88.44 - Privacybeleid - Disclaimer - Gastenboek
Persbericht van dinsdag 7 maart 2008 - 'Goednieuwskrant' - GvA
Vrijdagnamiddag 7 maart 2008 verzamelden zich een 250-tal senioren in de feestzaal 'Roxy' in de Antwerpsestraat te Niel, die door sommige Nielenaars soms als de 'Nielse stadsschouwburg' vernoemd wordt.
Korte nieuwssprokkels
Nielse Seniorennamiddag
Een rijkelijk gevuld namiddagprogramma
Foto en beeldverwerking: Albert DE TROCH
Fotoreportage en beeldverwerking
Een beeldselectie (77 foto's) over deze meer dan gezellige namiddag van lachen en genieten kan u
ontdekken in ons  [ Fotoalbum ], of door op het icoontje van het flitsende fototoestel te klikken.
Voor verdere informatie kan u steeds contact opnemen met:
Voor meer informatie over de Seniorenraad, zijn werking en zijn activiteiten kan u steeds terecht op het gemeentehuis bij Ann Van Hoeck, secretaris van de Seniorenraad, Dorpsstraat 26 te 2845 - Niel. Verdere informatie over de georgani-seerde activiteiten kan u steeds weervinden in het gemeentelijke informatieblad 'Niel Echo'. Tel. 03-451.11.11 - Fax: 03-451.11.69 - E-mail: ann.van.hoeck@niel.be.
Een namiddag van lachen en genieten
Naar jaarlijkse traditie organiseert het Gemeente-bestuur van Niel, in samenwerking met de Gemeente-lijke Seniorenraad een 'Seniorennamiddag'. Onze Nielse senioren werden met een korte toespraak verwelkomt in naam van het Gemeentebestuur Niel, door Walter Troch, schepen o.a. voor Welzijn. Alvorens over te gaan naar het feestprogramma van de dag kwam Roger De Bondt, voorzitter van de Nielse Seniorenraad aan het woord. Deze gaf een kort overzicht over het reilen en zeilen van de laatste maanden in Niel en wat onze senioren die namiddag als programmapunten konden verwachten.
Voor een kleine bijdrage van 5,00 Euro per persoon werden ons senioren tot 17 uur verwend met een meer dan ontspannende namiddag. Voor deze prijs kregen zij niet enkel een prachtig optreden aangeboden, maar werd hun nog een heerlijke kop koffie of thee met versnaperingen aangeboden, gemaakt en bediend door de leerlingen van het KTA campus den Biezerd Niel.
Onze Nielse senioren omringd in goed gezelschap
Luc Caals en Clown Rocky, waren de gastvedetten voor deze namiddag. Zij verwenden ons senioren met een heuse show vol humor, zang en veel variatie. Vanaf 14 uur lieten onze komische gastvedetten het opgekomen publiek genieten van hun fratsen en hun zangtalenten. Een volle namiddag van lachspiertraining.
De Gemeentelijke Seniorenraad
De Seniorenraad van Niel werd opgericht op 22 maart 1999 in aanwezigheid van de toenmalige schepen Michel Cools. Toen werd Robert De Belder verkozen als voorzitter van deze raad. De Seniorenraad is politiek neutraal, dus alle Nielse senioren kunnen terecht op de festiviteiten en evenementen die de raad inricht. Enige beperking is de leeftijd. Hoewel ook de niet- aangesloten senioren kunnen toetreden, bestaat het dagelijkse bestuur uit twee vertegenwoordigers van elk van de drie bestaande Nielse gepensioneerdenbonden. Ann Van Hoeck is secretaris van ambtswege en schepen voor welzijn
Nielse nieuwssprokkels - 2008
Ga terug naar vorige pagina
Keer terug naar de top van deze pagina
Raadpleeg het overzicht van deze website
Onze Nielse senioren omringd in goed gezelschap
Klik hier om onze fotoreportage te ontdekken