© Aanvullende website van het Nielse Gemeentebestuur - Concept & Lay-out - ADT_SYSTEMS - Edward Claessenslaan 116 te 2845 Niel
Contact - E-mail - Tel: +32 (0) 3-844.77.80 - GSM: 0486/59.88.44 - Privacybeleid - Disclaimer - Gastenboek - Gratis nieuwsbrief
Perscommuniqué van 26 juli 2008
De Heideplaats zal op vrijdag 8, zaterdag 9 en zondag 10 augustus 2008 weer een gans weekend om-getoverd worden tot een strand. Dan zal er het '8ste Rupel Beachvolleybaltornooi' gespeeld worden in het centrum van Niel [ Verneem meer over de vorige editie... ].
Beachvolleybaltornooi 2008...
Niel krijgt in augustus weer een strand voor een weekend
Foto: Albert DE TROCH
Inschrijven voor het Nielse 'Beachvolleybaltornooi' kan nog tot 3 augustus op de webstek www.rupelbeach.be. Op deze website is er ook meer informatie terug te vinden over deze jaarlijks terugkerende sportactiviteit. Deelnemen aan het beachvolleybaltornooi kost 12,50 euro per ploeg. Komen kijken en genieten van de terrasjes en de attracties is gratis.
Voor meer informatie en inschrijvingen
Reactie van de voorzitter van de Nielse Sportraad
"Competitie-volleyballers spelen met 2 in een ploeg, maar voor de recreanten wordt hierop een uitzondering gemaakt. Deze mogen met drie in een ploeg spelen." aldus voorzitter van de sportraad Marc De Graef. "Zo speelt ook iedereen tegen spelers van gelijkwaardig niveau, dat zorgt voor een grotere sportieve genoegdoening."
Strandkastelen bouwen
Maar voordat er vanaf vrijdagavond plaats wordt geruimd voor de 'sportievelingen' is er ook ruimte voor de 'kids'. Op donderdag voor het tornooi (7 augustus) kunnen de jonge inwoners alvast naar hartelust komen genieten van het zand en deelnemen aan de 'strandkastelenbouw'. Deze wordt georganiseerd door de Nielse jeugdraad en start vanaf 14 uur.
Op de foto staan vlnr: Danny Buelens, Tom De Vries, Bart Van der Velde en Marc De Graef
Komt er weer aan!
Zomers zandstrand in het Nielse dorpscentrum
Een zomers zandstrand midden in het Nielse dorpscentrum aan de Heideplaats, het is en blijft uniek. "Wat begon als een klein en bescheiden beachvolleybaltornooi groeit nog jaar na jaar. Intussen is dit al de zevende editie, dankzij onze getrouwe sponsors 'Coeck', grondwerken 'Michel' en 'Maes Pils'. Mede dankzij hun steun leggen we aan de Heideplaats opnieuw een veertigtal centimeter dik zandstrand aan", vertellen de Nielse schepen voor Sport Tom De Vries, de tornooiverantwoordelijken Danny Buelens en Bart Van der Velde. "En dit jaar hebben we dankzij onze nieuwe sponsor 'Crazy Monkeys' en 'Passage Fitness' ook extra randanimatie kunnen voorzien, bijvoorbeeld springkastelen."
Nielse nieuwssprokkels - 2008
Ga terug naar vorige pagina
Keer terug naar de top van deze pagina
Raadpleeg het overzicht van deze website
Groepsfoto van de initiatiefnemers
Klik op deze affiche en bezoek de webstek van dit Niels sportevenement