© Aanvullende website van het Nielse Gemeentebestuur - Concept & Lay-out - ADT_SYSTEMS - Edward Claessenslaan 116 te 2845 Niel
Contact - E-mail - Tel: +32 (0) 3-844.77.80 - GSM: 0486/59.88.44 - Privacybeleid - Disclaimer - Gastenboek
Persbericht van dinsdag 1 april 2008 - 'Goednieuwskrant' - GvA
De Nielse seniorenturnkring OKRA (Katholieke Gepensioneerden) bestaat volgens voorzitter Theophiel Van Doorslaer, ongeveer een 25-tal jaren. Deze turnkring, die hoofdzakelijk bestaat uit vrouwelijke senioren, organiseert elke vrijdag tussen 18 en 19uur een bewegingsuurtje in de gemeentelijke turnzaal aan de Dorpsstraat (rechtover het Jokot). De lessen worden gegeven door turnleraar Kurt Saerens ( 2de jaarsstudent in lichamelijke opvoeding en lichaamsbeweging).
Korte nieuwssprokkels
Nielse seniorenturnkring in volle actie
Bewegen is belangrijk
Foto en beeldverwerking: Albert DE TROCH
Fotoreportage en beeldverwerking
Een beeldselectie van onze opgenomen momentopnames (28 foto's) tijdens onze bezoek op 28 maart 2008
aan deze meer dan dynamische senioren turnvereniging kan u ontdekken in ons [ Fotoalbum ], of door op het
icoontje van het flitsende fototoestel te klikken.
Wenst u ook deel te nemen aan deze turnactiviteit, aarzel zeker niet om contact op te nemen met voorzitter Theophiel Van Doorslaer, Elisabethplein 5/bus 5 - 2845 Niel - Tel. 03-888.72.39 of met Regine DE BELDER, Wirixstraat 54 te 2845-Niel - Tel. 03-888.25.75 - E-mail:  regine.debelder@skynet.be.
Voor verdere informatie aarzel zeker niet om contact op te nemen met:
Deze turnkring telt een 20-tal leden, die hun lichaam wensen fit te houden door te oefenen met ballen, hoepels en allerhande attributen waardoor elke spier een beurt krijgt. Om het turnuur te beëindigen, krijgen de deelnemers nog een initiatie in volksdansen. De oudsten onder hun, Maria Blondeel en Augusta Roofthooft, hebben elk hun 87 lentes vergaard en zijn een voorbeeld voor de andere turners. Buiten de turnoefeningen organiseren zij ook regelmatig andere activiteiten, zoals fiets- en wandeltochten. Ieder lid ingeschreven bij OKRA is uiterst welkom.
Nielse seniorenturnkring in volle actie
Nielse nieuwssprokkels - 2008
Ga terug naar vorige pagina
Keer terug naar de top van deze pagina
Raadpleeg het overzicht van deze website
Onze Nielse senioren in volle actie
Klik hier om onze fotoreportage te ontdekken