© Aanvullende website van het Nielse Gemeentebestuur - Concept & Lay-out - ADT_SYSTEMS - Edward Claessenslaan 116 te 2845 Niel
Contact - E-mail - Tel: +32 (0) 3-844.77.80 - GSM: 0486/59.88.44 - Privacybeleid - Disclaimer - Gastenboek - Gratis nieuwsbrief
Overzicht in woord en beeld - Persbericht van maandag 23 mei 2008
Tijdens het weekend van zaterdag 17 mei op zondag 18 mei, vond op de terreinen van de gemeente basisschool in de Schuttershofstraat, het jaarlijks toornooi plaats georganiseerd door 'Volley Niel'. Op zaterdag speelden de 'competitieve' ploegen (mensen met al enige volleybalervaring) en op zondag was het traditiegetrouw aan de caféploegen en andere Nielse of recreatieve ploegen aan de beurt.
Korte nieuwssprokkels
Tornooi 'Volley Niel' - Anno 2008
Meer dan dertigjarige organisatie
Foto en beeldverwerking: Albert DE TROCH
Overzicht van het volleybaltornooi in beeld
Enkele sfeerbeelden (63 foto's) opgenomen tijdens deze twee dagen durend volleybaltornooi kan u
ontdekken in ons [ Fotoalbum ], of door op het icoontje van het flitsende fototoestel te klikken.
Vice-voorzitter Bart Van der Velde,
Emiel Dewittstraat 6/bus 2 - 2845 Niel
GSM: 0497/515.081 - Email: bart.vandervelde@telenet.be
Website: www.volleyniel.be
Voor verdere informatie kan u steeds contact opnemen met:
De winnende volleyploeg van zaterdag 17 mei 2008
Een geslaagd tornooi voor Volley Niel
Al meer dan 30 jaar organiseert: 'Volley Niel' op het einde van het seizoen een heus volleybaltornooi. Vroeger vond deze plaats in de Sint-Hubertusschool in de Kerkstraat in Niel, maar door aanpassingen aan de speelplaatsen gaat het sinds 2006 door in de gemeenteschool in de Schuttershofstraat.
De club kon ook dit jaar weer terugblikken op een geslaagd tornooi. Over twee dagen gespreid, namelijk 17 en 18 mei, namen een 20-tal ploegen het tegen elkaar op. Zaterdag traden de meer geoefende volleyballers aan (de competitieve ploegen) en werd er verplicht gespeeld met 2 dames of 2 jeugdspelers. Ondanks de soms ongunstige weersomstandigheden, werd het toch een leuke finale tussen 'Vroma' en 'Vanallesbijeen'. Deze laatste trok na een spannende eindstrijd aan het langste eind.
De recreatieve ploegen
Zondag was het dan weer de beurt aan de recreanten en Nielse gelegenheidsploegen. 'De weergoden' waren die dag duidelijk beter gezind, wat het toch onmiddellijk een pak aangenamer maakt om te spelen", verduidelijkten organisatoren Bart Van der Velde en Wesley Van de Perre opgelucht. Hun naam deed bij aanvang zeker het tegendeel vermoeden, maar uiteindelijk wat het de ploeg 'HalfZevenDonker' die op zondag trots de trofee, speciaal geschonken door de gemeente Niel, mocht mee naar huis nemen. Schepen van sport, Tom de Vries, die de twee dagen op post was om de bekeruitreiking te doen, had in zijn slottoespraak ook woorden van dank over voor uittredend clubvoorzitter Marc De Graef.
Drijvende kracht geeft het roer over
Marc De Graef was gedurende 15 jaar de drijvende kracht achter 'Volley Niel'. Dit tornooi was dan ook het laatste clubevenement onder zijn vleugels. Vanaf 1 juni 2008 gaat het nieuwe bestuur van start. Jan Van de Velde neemt van hem de scepter over als voorzitter. Bart Van der Velde wordt zijn ondervoorzitter.
Nielse nieuwssprokkels - 2008
Ga terug naar vorige pagina
Keer terug naar de top van deze pagina
Raadpleeg het overzicht van deze website
De winnende volleyploeg van zaterdag 17 mei 2008
Klik hier om de fotoreportage te ontdekken
Bart Van der Velde