© Aanvullende website van het Nielse Gemeentebestuur - Concept & Lay-out - ADT_SYSTEMS - Edward Claessenslaan 116 te 2845 Niel
Contact - E-mail - Tel: +32 (0) 3-844.77.80 - GSM: 0486/59.88.44 - Privacybeleid - Disclaimer
Huldiging Denis MAGDELIJNS
T
Verslaggeving en fotoreportage door Albert DE TROCH
Denis legt werk als gemeentefotograaf neer!
Fotoreportage
Een kleine selectie van de opgenomen beelden tijdens de officiële huldiging kan u weervinden in ons [ Fotoalbum ] (10 beeldbestanden).
Het zou ons erg verheugen indien we een aanmoedigingswoordje in het [ Gastenboek ] mochten terugvinden.
Verdere verslaggeving
Het gedetailleerde interview van Denis Magdelijns kan u weervinden in het Nielse maandblad "RUPELBRUG" Editie oktober 2005 [ www.rupelbrug.be ].
Ons Gulden Boek
Tijdens de officiële ontvangst van de van de foorreizigers wilde burgemeester Luc VAN LINDEN in naam van het Nielse gemeentebestuur hulde brengen aan Denis Magdelijns voor jarenlange bewezen diensten [ Lees toespraak... ].
          er gelegenheid van de ontvangst van de foornijveraars op het gemeentehuis op zaterdagnamiddag 5 november 2005 werd Denis Magdelijns voor bijna 33 jaar 'trouwe dienst' door het gemeentebestuur gehuldigd.
Opvolging verzekerd
Officiële huldiging van Denis MAGDELIJNS
Denis Magdelijns in onze gemeente wellicht het meeste gekend als gemeentefotograaf, werd op aandringen van zijn echtgenote aangemaand om vanaf nu het wat stilletjes aan te doen. Wat niet betekent dat Denis de fotografie helemaal vaarwel zegt: "Natuurlijk houd ik me verder met fotografie bezig! Ik ben lid van de fotoclub van Hemiksem. 'Licht en Schaduw' richt alle jaren een viertal wedstrijden in clubverband in. Ik haalde al verschillende eerste prijzen in de club, in de nationale en internationale 'seniorsreeks'.
Omdat de gemeente dreigde in de knoei te komen met haar fotoverslagen, werd Rupelbrugfotograaf Albert De Troch, die eveneens websitebeheerder is van verschillende andere instanties, zoals bijvoorbeeld de Nielse Brandweer, aangezocht om de leemte op te vullen. Via Rupelbrug heeft u reeds ten overvloede kunnen vaststellen dat Albert niet alleen een gedreven fotoreporter is, doch de producten van zijn inzet ook wil tonen aan het grote publiek.
Reactie van Denis Magdelijns
Officiële huldiging van Denis Magdelijns
Reactie van de nieuwe opvolger
Albert, hoe zal je daarbij tewerk gaan? "Mijn manier van werken verschilt erg van deze van Denis:  ik werk digitaal en dus komt het niet op het aantal foto's aan. In plaats van de beelden op papier te bezorgen aan het gemeentebestuur, waarna ze wellicht in stoffige albums zullen verdwijnen om zelden nog bekeken te worden, wil ik een dienst bewijzen aan de bevolking. Ik startte dan ook deze website op onder de benaming van 'Gemeente Niel in de kijker' die een aanvullende website wordt van het Nielse gemeentebestuur. Hier komen alle fotoreportages terecht die een officieel gemeentelijk karakter hebben. Voor de reportages en getailleerde verslaggevingen kunnen de mensen steeds nog bij het Nielse maandblad "Rupelbrug" terecht.".
Gemeentelijke fotoreportages
Op regelmatige tijdstippen zal men via de gemeentelijke website [ www.niel.be ] door middel van fotoreportages en korte verslagen door onze nieuwe fotoreporter op de hoogte gehouden worden over het reilen en zeilen binnen onze Nielse gemeenschap. U kan deze fotoverslagen ook rechtstreeks bezoeken op [ www.fotoniel.be ].
Keer terug naar de officiele website van de gemeente Niel
Gemeente Niel... Het Bijouke aan de Rupel
Ga terug naar de verwelkomstpagina
Keer terug naar de top van deze pagina
Raadpleeg het overzicht van deze website
Denis MAGDELIJNS wordt gehuldigd voor bewezen diensten
Uw fotoreporter en verslaggever Albert DE TROCH