© Aanvullende website van het Nielse Gemeentebestuur - Concept & Lay-out - ADT_SYSTEMS - Edward Claessenslaan 116 te 2845 Niel
Contact - E-mail - Tel: +32 (0) 3-844.77.80 - GSM: 0486/59.88.44 - Privacybeleid - Disclaimer
NIEL-ECHO in een nieuw kleedje
W
Korte verslaggeving en fotoreportage door Albert DE TROCH
Het gemeentelijk informatieblad NIEL-ECHO
Het zou ons erg verheugen indien we een aanmoedigingswoordje in het [ Gastenboek ] mochten terugvinden.
Verdere verslaggeving
De gedetailleerde verslaggeving over dit feestelijk evenement kan u weervinden in het Nielse maandblad "RUPELBRUG" Editie januari 2006 [ www.rupelbrug.be ].
Ons Gulden Boek
Nieuwe lay-out als nieuwjaarsgeschenk
NIEL-ECHO in het verleden
     e herinneren ons nog de eerste uitgave van het gemeentelijk informatieblad: een viertal zwarte-witte bladen met als hooofding een dito foto van het gemeentehuis en enkele parkeerplaatsen van de Ridder Berthoutlaan. We spreken over 35 jaar geleden. De volgende jaren kreeg het blad een moderner kleedje aangemeten, maar zoals elke vrouw na verloop van tijd geen enkele outfit meer vindt passen, dacht het gemeentebestuur ook over het uitzicht van Niel-Echo.
Voostelling aan de pers door Schepen Jim Deridder
Het gemeentelijk informatieblad krijgt een volledig nieuwe lay-out die zoals vorige jaren verzorgd wordt door de firma 'Fotosetting Robijns' uit te Ernest Claeslaan in Aartselaar. De voorkaft toont nog steeds in grote letters de titel, toont het gemeenteschild en  -huis en draagt de vermelding '1 - 2006' op een blauwe achtergrond. Rechts is plaats voorzien voor zes kleinere beelden die een overzicht moeten geven van de recente realisaties of evenementen in de toekomst. Niel-Echo blijft het tweemaandelijks informatieblad met een oplage van 4.500 exemplaren dat doet wat het behoort te doen: gemeentelijke informatie zo degelijk mogelijk aan de Nielse inwoners overbrengen. Bovendien kan u dit gemeentelijk informatieblad op deze website in digitale versie (pdf-formaat) downloaden, een bijkomende service naar de Nielenaars toe die om een of andere reden hun Echo-Niel niet in de bus kregen of naderhand kwijtraakten.
Schepen voor communicatie Jim Deridder stelde aan de verzamelde pers de nieuwe Niel-Echo voor in de raadszaal van het gemeentehuis op maandagavond 19 december 2005.
klik op nevenstaand beeldje om de 1ste editie 2006 van Echo Niel op te laden. Om ze te kunnen bekijken hebt U dus een Acrobat Reader nodig. Indien die niet op uw computer geïnstalleerd is, dan kan U die gratis ophalen door te klikken op de figuur onder deze tekst.
Hij lichtte toe: "De lay-out was duidelijk verouderd en de draagkracht verminderd. Een voorbeeld daarvan: de wijzigingen in de ophaalrondes van het huisvuil werden via Niel-Echo aan de bevolking meegedeeld. We moesten ondervinden dat toch nog velen hiervan niet op de hoogte waren". Jim Deridder is ook schepen van leefmilieu en in die functie benadrukt hij verder: "Nieuw is dat de drukkerij Hendickx uit Schelle nu 20 bladzijden (in de vorige 16 pagina's) tellende gemeentelijk infoblad drukt op 100% chloorvrij papier, wat het milieu ten goede komt".
Keer terug naar de officiele website van de gemeente Niel
Gemeente Niel... Het Bijouke aan de Rupel
Ga terug naar de verwelkomstpagina
Keer terug naar de top van deze pagina
Raadpleeg het overzicht van deze website
Laatste publicatie in oude lay-out
Editie nummer 1 voor 2006
Klik op dit beeldje om Echo-Niel te downloaden
Haal hier uw gratis Acrobat Reader op
Schepen Jim Deridder stelt de nieuwe lay-out aan de pers voor