© Aanvullende website van het Nielse Gemeentebestuur - Concept & Lay-out - ADT_SYSTEMS - Edward Claessenslaan 116 te 2845 Niel
Contact - E-mail - Tel: +32 (0) 3-844.77.80 - GSM: 0486/59.88.44 - Privacybeleid - Disclaimer
NIEL VIERT PLATINA HUWELIJK
             e 93-jarige Tilleke FRANSSEN en haar één jaar oudere Jos GEUDENS, uit de Wirixstraat werden ter gelegenheid van hun 70-jarig jubileum door burgemeester Luc VAN LINDEN officieel ontvangen op zijn kabinet in het gemeentehuis van Niel.
D
__________________________
Verslaggeving en fotoreportage door Albert DE TROCH
Zeventig jaar huwelijk is niet alledaags in de huidige samenleving. Toch zijn er noch echtparen die het leven doorspartelden in liefde en leed.
Het platina bruiloftspaar is in Niel vooral bekend als de vroegere uitbaters van een bakkerswinkel in de Volkenbondstraat. Het echtpaar dat momenteel in de Wirixstraat woont, heeft één zoon en één kleinzoon. Het echtpaar is in Niel vooral bekend als de vroegere uitbaters van een bakkerswinkel in de Volkenbondstraat. Het echtpaar dat momenteel in de Wirixstraat woont, heeft één zoon en één kleinzoon.
Wie zijn deze gevierden?
Namens de gemeente overhandigde onze burgemeester aan Tilleke een prachtige bloementuil met de Nielse kleuren erin verweven, alsook een mooie kristallen vaas met het gemeente-embleem erop gegraveerd. Verder werden de 'jong' gehuwden bedacht met een herinneringsdiploma en een gemeentepremie. Vanwege de Nielse Middenstand kregen zij ook een omslag aangeboden met cadeau- en aankoopbons. Ten slotte, kreeg het echtpaar een geschenk overhandigd vanwege 'het hof': een tinnen schotel met het embleem van het 'Koninklijk Hof' en met de initialen van Koning Albert II.
Fotoreportage
Een kleine selectie van enkele sfeerbeelden over deze huldiging kan u weervinden in ons [ Fotoalbum ] (26 beeldbestanden).
Het zou ons erg verheugen indien we een aanmoedigingswoordje in het [ Gastenboek ] mochten terugvinden.
Geschenk vanwege het Koninklijk 'Hof'
Verdere verslaggeving
De gedetailleerde verslaggeving over dit niet alledaags gebeuren kan u lezen in het Nielse maandblad "RUPELBRUG" - Editie oktober 2005 [ www.rupelbrug.be ].
Ons Gulden Boek
Keer terug naar de officiele website van de gemeente Niel
Gemeente Niel... Het Bijouke aan de Rupel
Ga terug naar de verwelkomstpagina
Keer terug naar de top van deze pagina
Raadpleeg het overzicht van deze website
Tilleke FRANSSEN en Jos GEUDENS
Ontvangst op het Nielse gemeentehuis door burgemeester Luc Van Linden