© Aanvullende website van het Nielse Gemeentebestuur - Concept & Lay-out - ADT_SYSTEMS - Edward Claessenslaan 116 te 2845 Niel
Contact - E-mail - Tel: +32 (0) 3-844.77.80 - GSM: 0486/59.88.44 - Privacybeleid - Disclaimer
40-jarige bestaan van RUPELBRUG
O
Verslaggeving en fotoreportage door Albert DE TROCH
Dit jaar vierde het Nielse maandblad RUPELBRUG niet enkel haar 40-jarige bestaan, maar haar 400ste uitgave.
m dit evenement niet onopgemerkt te laten voorbijgaan, werd Hubert VINCK, hoofdredacteur van dit Niels maandblad alsook de leden van zijn redactieteam, uitzonderlijk op zondagnamiddag 28 augustus 2005 op het gemeentehuis ontvangen door het bijna voltallige College van Burgemeester en Schepenen.
Fotoreportage
Een kleine selectie van de opgenomen beelden tijdens de ontvangst op het gemeentehuis van het RUPELBRUG-team en hun eregasten kan u weervinden in ons [ Fotoalbum ] (26 beeldbestanden).
Het zou ons erg verheugen indien we een aanmoedigingswoordje in het [ Gastenboek ] mochten terugvinden.
Toespraak van de burgemeester
Verdere verslaggeving
De gedetailleerde verslaggeving over dit niet alledaags evenement kan u lezen in het Nielse maandblad "RUPELBRUG" - Editie oktober 2005 [ www.rupelbrug.be ]. De fotoverslaggeving (89 geslecteerde beeldbestanden) opgenomen dezelfde namiddag in de relaxbar "Le RENDEZ-VOUS" over deze viering kan u weervinden in het [ Fotoalbum ] van bovenvermeld maandblad.
Ons Gulden Boek
Tijdens zijn toespraak loofde burgemeester Luc VAN LINDEN de inzet van zoveel vrijwillige medewerkers, en loofde de vorm en inhoud van dit Nielse onafhankelijke maandblad RUPELBRUG [ Lees toespraak... ].
Speciale eregasten
Voor deze unieke gelegenheid waren ook verschillende eregasten aanwezig, zoals de Belgische chansonnier Will FERDY en onze Nielse finaliste voor de verkiezing van Miss België voor de provincie Antwerpen: Britta FRANSSEN.
Keer terug naar de officiele website van de gemeente Niel
Gemeente Niel... Het Bijouke aan de Rupel
Ga terug naar de verwelkomstpagina
Keer terug naar de top van deze pagina
Raadpleeg het overzicht van deze website
Het volledige redactieteam van het Nielse maandblad RUPELBRUG