© Aanvullende website van het Nielse Gemeentebestuur - Concept & Lay-out - ADT_SYSTEMS - Edward Claessenslaan 116 te 2845 Niel
Contact - E-mail - Tel: +32 (0) 3-844.77.80 - GSM: 0486/59.88.44 - Privacybeleid - Disclaimer
27ste Nielse Ekkerfeesten
O
Korte verslaggeving & fotoreportage: Albert DE TROCH
27ste Nielse Ekkerfeesten 1-2 en 3 september 2006
Indien u even de tijd neemt, zou het ons ook erg verheugen indien we een aanmoedigingswoordje in het [ Gastenboek ] mochten terugvinden.
Ons Gastenboek
                   p vrijdag 1, zaterdag 2 en zondag 3 september organiseerde de vzw Wede (Werkgroep De
Ekker) haar 27ste editie van de Ekkerfeesten in de Boomsestraat 21 te Niel.
Fotoreportage & beeldverwerking
Je kan enkele sfeerbeelden over dit meer dan sympathieke feestevenement ontdekken in ons [ Fotoalbum ] (38 geselecteerde beeldbestanden).
Voor elk wat wils aan democratische prijzen
Drie dagen feest met voor elk wat wils, democratische prijzen, een gezellige sfeer: dat waren de vaste ingrediënten van de Ekkerfeesten.
Programma van de festiviteiten
Doorlopende activiteiten
Zaterdag en zondag waren er doorlopend pannenkoeken, roomijs en alle dranken verkrijgbaar. Kinderspelen en -schminken, speleobox, benji-trampoline, ballenbad, springkasteel en sneltombola stonden die 2 dagen op het programma. Tijdens het hele weekend kon je ook weer meespelen met 'Win een fiets' om de fiets of één van de andere mooie prijzen te winnen.
Steun aan de personen met een handicap
Gedetailleerde verslaggeving
De volledige geschreven verslaggeving over dit evenement, alsook het exclusief interview van Bies Henderickx, verantwoordelijke organisator van het evenement, kan je eveneens lezen in ons Niels maandblad 'Rupelbrug' - Editie oktober 2006 [ www.rupelbrug.be ].
Contact en voor verdere informatie
Voor verdere informatie kan je steeds terecht door een bezoek te brengen aan [ www.ekkerfeesten.be ].
Uiteraard wordt de volledige opbrengst overgemaakt aan vzw De Ekker, ter ondersteuning van de werking en de verdere uitbouw van haar projecten voor personen met een handicap.
  • Op vrijdagavond om 18 uur was er de Italiaanse eetavond: heerlijke pizza's, lasagna of spaghetti. Voor de kleintjes was er een springkasteel voorzien. Om 19 uur begon de meetschieting.
  • Zaterdagnamiddag begonnen de feesten al vanaf 16 uur met een heuse barbecue. Er is was weer keuze tussen de 'snack'- en de 'menu'-formule. Om 16 uur ging Ell circo d'ell fuego van start met hun nieuwe spektakel 'MIRROR'. Voor slechts 2 € kon iedereen mee genieten van een show met o.a. acrobatie, vuur, clownerie en straattheater, gevolgd door een initiatie circustechnieken. Zaterdagavond ging ook om 20 uur de 'kwis' van start in de grote feesttent met muziek en dans op de Party met DJ Géém.
  • Zondagmiddag werd in restaurant Wede de heerlijke Ekkerfeesten-gerechten (mosselen, kip, steak, koude schotel) opgediend. Wie dit miste, kon alweer vanaf 16 uur aanschuiven voor de barbecue. Van 13 tot 18 uur kon iedereen zich uitleven met de 'attractieve spelen': een reeks van 8 spelen voor groot en klein.
Keer terug naar de officiele website van de gemeente Niel
Gemeente Niel... Het Bijouke aan de Rupel
Ga terug naar de verwelkomstpagina
Keer terug naar de top van deze pagina
Raadpleeg het overzicht van deze website
Enkele sfeerbeelden over de 27ste Nielse Ekkerfeesten
Klik op dit beeld en ontdek onze fotoreportage