© Aanvullende website van het Nielse Gemeentebestuur - Concept & Lay-out - ADT_SYSTEMS - Edward Claessenslaan 116 te 2845 Niel
Contact - E-mail - Tel: +32 (0) 3-844.77.80 - GSM: 0486/59.88.44 - Privacybeleid - Disclaimer - Gastenboek
Kersthappening 2006
O
Korte verslaggeving - Fotoreportage: Albert DE TROCH
        p zaterdag 16 december 2006 waren velen in hun wijk of vereniging druk in de weer om hun kerstboom het mooist te versieren. Vanaf 15.30u deed de jury, onder leiding van de kerstman en bijgestaan door de burgemeester en schepenen haar ronde om de verlichting van de kerstbomen plechtig te ontsteken [ Lees meer… ].
Fotoreportage & beeldverwerking
Over dit dorpsfeest werd een groot aantal momentopnames gemaakt als aandenken. Een moeilijke keuze om jullie een selectie voor te schotelen. In ons [ Fotoalbum ] kan je 90 ogenblikken over dat jaarlijkse Nielse evenement weervinden.
Special guest Tony Cabana  
Voor de vierde maal werd een wedstrijd ingericht voor gevel - en tuinverlichting tijdens de eindejaarsperiode. Elke inwoner die voor 12 december zijn huis of gevel versierde met kerstverlichting, kon ook in de prijzen vallen. De jury, bezorgde elk versierd huis een invulstrook. Elk ingevuld formulier dat tijdens de happening in de trommel op het podium werd gestoken had kans op een prijs door loting. In de donkere decemberdagen gaven de versierde gevels en tuinen de eindejaarssfeer een feestelijker tintje. Dankzij de talrijke deelnemers, werd Niel een gezellige gemeente tijdens de kerstperiode!
Wedstrijd kerstversiering: gevel- en tuinverlichting: dit jaar nieuwe formule!
Vanaf 20 uur werden ons Nielse medeburgers verwacht op het plein voor het gemeentehuis voor het slotgebeuren van de gemeentelijke kersthappening. Iedereen kon er dan bij 'een natje en een droogje' mee genieten van muzikale optredens. Wegens het grote succes van vorig jaar kwam Tony Cabana ons opnieuw vergasten op een wervelende kerstshow vol ambiance! Het gastoptreden van Tony Cabana zorgde ervoor dat iedereen onmiddellijk in feeststemming was. Zowel de kinderen op het podium als de toeschouwers zongen en dansten op het plein dat het een jewelste was (waarschijnlijk door "natjes en de droogjes' die men ter plaatse kon bestellen). Een waar dorpsfeest en een aanloop naar de eindejaarsfeesten toe.
Trekking voor de individuele kerstversiering
De trekking voor de individuele kerstversiering gebeurde omstreeks 22 uur. Met de nieuwe formule maakte iedereen evenveel kans om te winnen. Aanwezig zijn op het slotgebeuren was natuurlijk de boodschap! 8 deelnemers vielen in de prijzen en kregen elkeen een waardebon van 10 Euro overhandigd.
Winnaars van de kerstboomversiering
Wat de versiering van de kerstbomen betreft, trok de jury zich terug om te stemmen. Na het optellen van de stemmen van alle juryleden, kwam er een winnaar uit de bus: de wijk "Vaartstraat" werd verkozen als winnaar voor de mooiste en origineelste kerstboomversiering. De nieuwe wijk 'Rupelstraat' kwam als tweede uit de bus. Op de derde plaats kwamen de  "Hellegatwrakken" (de winnaar 2005). Al de andere deelnemende wijken werden gelijkgesteld door de jury op de 4de plaats. Maar eigenlijk verdienden ze allemaal de eerste plaats, want er was overal met enorm veel inzet gewerkt aan de kerstbomen.
Gemeentelijke
Nota van de redactie
Omdat de buren ook recht hebben op rust, eindigde de 'slothappening 2006' omstreeks 23u30. Ook dit jaar was de 'Nielse Kersthappening' een meer dan geslaagd dorpsfeest. Wij kijken reeds uit naar de volgende editie. In afwachting wensen wij reeds aan al de bezoekers van onze website en onze Nielse medeburgers een 'Happy 2007' toe.
Keer terug naar de officiele website van de gemeente Niel
Gemeentelijke Kersthappening - Anno 2006
Ga terug naar de verwelkomstpagina
Keer terug naar de top van deze pagina
Raadpleeg het overzicht van deze website
Niet enkel een Niels dorpsfeest maar ook een waar kinderfeest
De winnaars van de Nielse kerstboomversiering - Anno 2006
Special guest Tony Cabana