© Aanvullende website van het Nielse Gemeentebestuur - Concept & Lay-out - ADT_SYSTEMS - Edward Claessenslaan 116 te 2845 Niel
Contact - E-mail - Tel: +32 (0) 3-844.77.80 - GSM: 0486/59.88.44 - Privacybeleid - Disclaimer - Gastenboek
1853 - NIEL JAARMARKT - 2006
O
Verslaggeving & fotoreportage: Albert DE TROCH
                     p zaterdag 4 november 2006 om klokslag 14 uur werd de Nielse Jaarmarktkermis officieel geopend door feestgeschut afgeschoten aan de Rupelkade. Tegelijkertijd werd een delegatie van de foorkramers ontvangen op het gemeentehuis [ Lees meer… ].
Een feest voor jong en minder jong
De jaarmarktkermis loopt van 4 tot en met 13 november en maakt integraal deel uit van de feestelijkheden rond Niel Jaarmarkt, die het grootste en het oudste evenement is in de gemeente en de regio. Na Brussel, Antwerpen en Luik, is zij is ook de vierde grootste jaarmarkt van het land. Gedurende vijftien dagen kan jong en minder jong zich op de jaarmarktkermis uitleven op de nagenoeg tachtig kermisattracties die rondom de Heideplaats opgesteld staat. Een marathon van eten en drinken, kermis en vuurwerk als eindafsluiter van de feestelijkheden.
JAARMARKTKERMIS
Om je een algemeen beeld weer te geven over dit kermisgebeuren werden ettelijke momentopnames gemaakt, waarvan je kan enkele van de opgenomen foto's kan weervinden in ons [ Fotoalbum ] (54 beeldbestanden).
Fotoreportage & beeldverwerking
Ga terug naar vorige pagina
Keer terug naar de top van deze pagina
Raadpleeg het overzicht van deze website
Klik op deze foto om onze fotoreportage te ontdekken
Enkele sfeerbeelden over dit niet alledaags evenement
Enkele sfeerbeelden over dit niet alledaags evenement