© Aanvullende website van het Nielse Gemeentebestuur - Concept & Lay-out - ADT_SYSTEMS - Edward Claessenslaan 116 te 2845 Niel
Contact - E-mail - Tel: +32 (0) 3-844.77.80 - GSM: 0486/59.88.44 - Privacybeleid - Disclaimer
Open monumentendag
I
Voorwoord van Luc VAN LINDEN, burgemeester Niel
18de editie - Open Monumentendag - Anno 2006
                                       mport en export, dit thema leek in eerste instantie niet het meest uitdagende en voor de handliggend onderwerp voor het lokaal OMD-comité. Toch vond men na een korte brainstorming voldoende elementen om zeker deel te nemen aan de Open Monumentendag 2006.
Burgemeester
Tijdens het bezoek aan deze lokale tentoonstelling zal u merken dat niets aan het toeval werd overgelaten en het OMD-comité weerom zijn uiterste best heeft gedaan en niet op een inspanning heeft gekeken. Het siert trouwens de mensen die ieder jaar opnieuw de moed bij elkaar rapen om in een voor hen meestal ongekende materie te duiken die door de thema's worden uitgereikt. Het is dank zij het team van gemotiveerde mensen dat we ieder jaar kunnen deelnemen aan de Open Monumentendag in Vlaanderen. Voor dit alles uiteraard een dikke proficiat en een welgemeend woord van dank..
Voorwoord
Import & Export
Daar we steevast denken aan goederen die geïmporteerd of geëxporteerd worden zijn deze termen opengetrokken en zijn migratie of immigratie van personen eveneens import of export gegevens. Gelet op het rijke industriële verleden van onze gemeente zijn er decennia lang heel wat mensen gekomen en gegaan in onze gemeente. Een aantal van deze mensen hebben hun medewerking verleend aan deze OMD-dag en het stelt ons in staat om contact te hebben met nieuwe en gewezen Nielenaren.
Luc Van Linden
We hopen dat de traditie voor deelname aan de OMD-dag nog vele jaren mag standhouden en dat we in de toekomst nieuwe en enthousiaste mensen mogen verwelkomen in het OMD-comité.
Een gemotiveerd Niels OMD-comité
Keer terug naar de officiele website van de gemeente Niel
Gemeente Niel... Het Bijouke aan de Rupel
Ga terug naar vorige pagina
Keer terug naar de top van deze pagina
Raadpleeg het overzicht van deze website
Luc VAN LINDEN, burgemeester van Niel